Hagyományos éves konferenciánk idei fókusztémája a tervezés és előrejelzés lesz.

Az utóbbi időszak a legtöbb vállalat számára átfogó transzformációs programok előkészítéséről, menedzseléséről szól (pl. S/4HANA, fenntarthatóság). E kezdeményezésekben a CFO területnek általában kiemelt szerep jut. Azonban a jelentős erőforrást lekötő, nagyszabású átalakulások mellett sem került le a vállalatvezetők asztaláról az egyre égetőbb kérdés: hogyan készülhetünk fel egy bizonytalan jövőre?

Az elmúlt évek a tervezés irányítási eszközként való felértékelődését hozták. A mesterséges intelligencia robbanásszerű fejlődése is arra készteti a CFO-kat, controlling vezetőket, hogy többet hozzanak ki a tervezésből. Ugyanakkor számos kérdés felszínre kerül a tervezés–előrejelzés továbbfejlesztése kapcsán:

  • Mi a fontosabb a tervezésben: a hatékonyság vagy a pontosság?
  • Lehet-e a tervezés valóban integrált?
  • Van-e értelme terveznünk, ha a gépi algoritmusok is tudnak előrejelzést készíteni?
  • Ki fogja-e váltani a mesterséges intelligencia az embert a tervezésben?

A konferencián vezető vállalatoktól érkező előadók mutatják be saját megközelítésüket, sikereiket, kihívásaikat a tervezés kapcsán. Fókuszt helyezünk az aktuális nemzetközi trendekre, valamint az AI tervezés–előrejelzésre gyakorolt hatására. A továbbra sem szűnő munkaerőpiaci kihívások kapcsán pedig kiemelten foglalkozunk a HR tervezés világával.

Előadóink élenjáró hazai vállalatok topvezetői, akik megosztják tapasztalataikat és gondolataikat a témában a hallgatósággal. Már elfogadták felkérésünket az AUCHAN, AUDI, EGIS, IKEA, OTP, RICHTER, VELUX felsővezetői.

Az interaktivitásról két kerekasztallal és Tervezési Piactérrel gondoskodunk, ahol a résztvevők megvitathatják kérdéseiket az előadókkal.

Időpont: 2024. május 30.

Helyszín: Courtyard by Marriott Budapest (1088 Budapest, József körút 5.)

Program